ANASAYFA  |  HAKKIMIZDA  |  İLETİŞİM   |  ÜYE KAYIT

Makaleler


Sonsuz Evrende Yalnız Olabilir Miyiz? - Oya Timurdoğan Üstat Dr. Bedri Ruhselman; “Bütün kainatta bir zerre bile olmayan dünyamız, hayattar varlıkların yegane meskeni değildir. Yalnız dünyanın meskun olabileceğine dair insanda oluşan yanlış kanaatin pek muhtelif sebepleri vardır." demiştir. Gerçekten de bizler dar düşünce kalıplarımızın içerisinde hapsolmuş bir vaziyette kendimizi bu sonsuz evrende yaşayan tek şuurlu varlık olarak düşünebiliyoruz. Bu durum sonsuzluğun ne olduğunu bilemediğimizi, onun idrakine varamadığımızı göstermektedir. Sonsuz evrenin içinde çok küçük bir nokta olan dünya gezegeninin üzerinde yaşamaktayız.
» Devamı
Mars’ta Hayat! Umulmadık Şeyler Mümkün Oluyor... - Charlene M. Anderson MARS’TA hayat olduğu gerçekten doğru mu? Antarktika’da bulunan bir kaya içindeki fosillerin Mars gezegenine ait olması ihtimali, komşu gezegenimiz hakkında tüm dünyada merak uyandırdı. Bazıları buna, “Apollo’nun Ay’a inişinden beri en heyecanlı uzay hikayesi” dedi. Ve hatta, The Planetary Society’nin eskiden beri inandığı Mars’ın keşfi, bizim tarafımızdan bile sürpriz olarak karşılandı. Şimdi, The Planetary Report’un gelecek birkaç sayısı için özel bir ek hazırlıyoruz ancak şu ana kadar sunulan deliller üzerinde konuşabiliriz.
» Devamı
İngiltere Savunma Bakanlığı Ufoloğu  “Dünya Dışında Zeki Hayat Var” Diyor - Nick Fielding Hava Kuvvetleri memurlarından Nick Pope, yaptığı bir basın toplantısında uçan daireler ve diğer açıklanamayan fenomenlerle ilgili yapılan araştırmalar hakkında bilgi verdi. Sakin konuşması, göklerde garip ışıklar veya otlar içinde küçük yeşil adamlar gördüklerine dair raporlar bildiren çok sayıda insana destek sağladı. Fakat, Savunma Bakanlığı tarihinde belki de en şaşırtıcı dönüş hareketiyle Bay Pope konunun diğer yanlarına da değindi. Patronlarının korku dolu gözleri önünde, şu anda Bakanlığın başka bir bölümünde çalışan 29 yaşındaki bu sivil memur inançlarını değiştirmişti. Bay Pope şunları söylüyordu:
» Devamı
Dünya Dışı Bir Sinyale Nasıl Cevap Vereceğiz? - John Billingham 1960’lardan beri bilim adamları, mühendisler, avukatlar, politikacılar ve dünyanın her yanından başkaları, dünya dışı zeka araştırmalarından yükselen meselelerin hepsiyle göğüs göğüse mücadele etmektedir. Son zamanlarda sinyal saptama ile ilgili meseleler, bu tartışmanın büyük bir kısmının odağı haline geldi. 1989’da, Uluslararası Astronotlar Akademisinin SETI komitesi, SETI gözlemcilerinin dünya dışı bir uygarlığı keşfettikten sonra ne yapması gerektiğini tavsiye eden aydınlatıcı yazılar yazmıştır. Bu komite, şimdi daha önceden bilmediğimiz bir uygarlığa nasıl veya hangi şartlarda cevap vereceğimizin bir taslak dokümanını dağıtmaktadır.
» Devamı
KAYIT OLUN
Etkinliklerimizden haberdar olmak için mail adresinizi giriniz.


Haberler & Duyurular

15 Ekim 2016'da başlayacak olan "İRAD Kendini Bilmek Seminer"lerimiz Cumartesi günleri saat 15:00'de gerçekleşecektir.
» Devamı

06 Ekim 2016'da başlayacak olan "İRAD Varlıksal Gelişim Seminer"lerimiz Perşembe günleri saat 19:00 - 21:30 arasında gerçekleşecektir.
» Devamı

Haziran ayı itibariyle taşındığımız yeni adresimizdeki ilk konferansımız Sn. Jale Eğitim Önder'in sunumuyla gerçekleşti. "Hakikat Yolunda Rehberlik" isimli konferansımıza yaklaşık 65 misafirimiz katıldı.
» Devamı

Açık Adres Bilgilerine Buradan Ulaşabilirsiniz
» Devamı