ANASAYFA  |  HAKKIMIZDA  |  İLETİŞİM   |  ÜYE KAYIT

Makaleler


Davetsiz Enerjiler - Fadime Emir Bir insanın enerji alanında bulunan ve kaynağı farklı olup o insana ait olmayan çeşitli enerji formlarına davetsiz enerjiler (spirit attachment) ya da ruhsal eklentiler denir. Ruhsal eklentiler de kendi içinde sınıflandırılabilmektedir. Bir insanın enerji alanında bulunan davetsiz enerjiler örneğin başka birine ait bir “düşünce formu” olabileceği gibi, “öfke, kızgınlık, kıskançlık” şeklindeki duygusal bir formda da, fizik olarak dünyaya bedenlenemeyen başka yaşam formları şeklinde de olabilir.
» Devamı
Mükemmel Bir Sağlık İçin Gevşeyin… Anastasia Stephens - Çeviren: Nurhan Gevrek “Derin Bir Nefes Alın ve Gevşeyin” bu Yogilerin binlerce yıldır yapmakta olduğu bir tavsiyedir. “Gerginliğin kaslarınızdan eridiğini ve tüm endişelerinizin kaybolduğunu gözlemleyin.” Hepimiz biliyoruz ki gevşemek bizim için faydalıdır. Günümüzde bilim de bunu kabul etmektedir. Derin gevşemenin vücudumuzu genetik düzeyde değiştirdiğine dair kapsamlı bir çalışma yayımlanmıştır.
» Devamı
Düşünce Formları - Fadime Emir Olağan hayat içinde pek çok olay yaşar, çeşitli deneyimlerden geçeriz. Her deneyim pozitif veya negatif olabilen duygular içerir. Duygunun şiddeti deneyimin derinliğine ve kişinin kendi gerçeklik algısına göre değişkenlik gösterir. Örneğin aynı olayın muhatabı olan iki kişiden biri bu olay nedeniyle şiddetli bir kızgınlık hissederken, bir diğerinin hissettiği kızgınlığın dozu oldukça düşük olabileceği gibi bu kişi başka bir duygu da hissedilebilir.
» Devamı
Refleksoloji - David F. Vennels Oxford İngilizce Sözlüğü'nde refleksoloji; gerilimi almak ve hastalıkları tedavi etmek için ayaklardaki belirli noktalara masaj uygulanması; refleks ise, bir uyarana verilen istem dışı ya da otomatik hareket olarak tanımlanmıştır. Bunlar güzel fakat genel tanımlardır; refleksoloji sanatı ve biliminin gerçek tanımının yalnızca yüzeyine değinmektedir.
» Devamı
Psişik Korunma - Fadime Emir Tarihin her döneminde, anlayışıyla, bilgisiyle, uygulamalarıyla yaşadığı çağın inanç ve değerlerinin, bilimsel kabullerinin önünde gitmiş filozoflar, din adamları, bilim adamları, şifacılar vs. olagelmiştir. Öncül fikirler ve uygulamalar başlangıçta dışlansa veya çok az bir insan tarafından benimsense bile pratikteki faydaları görüldükçe, başka insanlar tarafından da deneyimlendikçe geniş bir kitlenin inanç ve değerleri haline gelir.
» Devamı
Hastalık Yararlıdır - Dr. H. Tudor Edmunds (Ruhsal Şifa Kitabından Derleyen Nurhan Gevrek Yalçınkaya) Teozofik bakış açısından hastalık, içsel insan için yararlı ve ayarlayıcı bir süreçtir; sadece kötü şans veya talihsizlik değil, ruhsal uyum da getirir. Hayattaki her şey gibi, sağlık da temel karma kurallarına uymaktadır. İnsanın bu kurallara karşı çıkıp da sonradan bazı yeni şifa yöntemleri veya mucize ilaçlar sayesinde çabucak sağlığına kavuşacağını ve sorunun kökeninde yatan hatalarıyla uğraşmaktan kurtulacağını düşünmesi imkansızdır.
» Devamı
Pozitif Yaşam İçin Psişik Korunma - Derleyen: Duygu Güner Değişim çağının en sancılı dönemini yaşadığımız şu son yıllarda ihtiyacımız olan önemli konulardan bir tanesi de pozitif yaşamak, olaylar karşısında pozitif kalabilmek. Bu dönemin en belirgin özelliklerinden biri olan dejenarasyon alanlarındaki artışın bizleri etkilememesi mümkün değil. Özellikle böylesi yoğun bir dönemde pozitif kalabilmek için hepimizin kendine göre birtakım yöntemleri vardır mutlaka. Çok küçük yaşlardan beri hepimiz fizik bedenin sağlığını korumak için neler yapılması gerektiği hakkındaki bilgilerle yetiştirildik.
» Devamı
Işık, Renk, Ses: Titreşim Terapileri - Arın Roden Reading Üniversitesi’nde Temmuz 1998’de gerçekleştirilen bu konferans Light Information for Growth and Healing Trust (Büyüme ve Şifa için Işık Bilgisi Vakfı)tarafından düzenlenmişti. Vakfın amacı; geleneksel ve tamamlayıcı tıpta ışığın ve rengin kullanımının artmasını sağlamak suretiyle, insanın gelişiminde ışık, şuur ve aydınlanma arasındaki bağlantının farkındalığına dikkatleri çekmek; fiziksel, zihinsel ve ruhsal iyileşmede bütünsel yaklaşımın önemi konusunda bireyleri cesaretlendirmekti.
» Devamı
Enerji Şifacılığı - Rita Louise Her birimiz evrensel yaşam gücü enerjisi ile doluyuz. Bu bizim varlığımızın, bilincimizin, ruhumuzun özünü oluşturmaktadır. Yaşam gücü enerjisi fiziksel, duygusal ve ruhsal bedenlerden geçerken dengesini yitirebilir, durağan bir hale gelebilir ya da bloke olabilir. Bu durumda hastalık adı verilen hali deneyimleriz. Hastalık, sağlığın kaybedilmesi anlamına gelmektedir. Bu, kişinin yaşam gücü enerjisinin serbestçe ve yeterli ölçüde akamaması durumudur.
» Devamı
İmgeleme Nasıl Gerçekleşir? - Martin L. Rossman (İmgelemenin İyileştirici Gücü Kitabından) İmgeleme tam olarak nedir? Esas olarak görebildiğiniz, işitebildiğiniz, dokunabildiğiniz, koklayabildiğiniz ya da tadabildiğiniz bir düşünce akışıdır. İmge, deneyimlerinizin ya da fantazilerinizin içsel bir temsilidir. Zihninizin bilgileri kodlama, depolama ve ifade etme biçimidir. İmgeleme rüyaların ve hayallerin, anıların ve geçmiş yaşantının, planların, projeksiyonların ve olasılıkların bir yansımasıdır. O; sanatların, duyguların ve en önemlisi de daha derinlerdeki benliğinizin dilidir.
» Devamı
KAYIT OLUN
Etkinliklerimizden haberdar olmak için mail adresinizi giriniz.


Haberler & Duyurular

15 Ekim 2016'da başlayacak olan "İRAD Kendini Bilmek Seminer"lerimiz Cumartesi günleri saat 15:00'de gerçekleşecektir.
» Devamı

06 Ekim 2016'da başlayacak olan "İRAD Varlıksal Gelişim Seminer"lerimiz Perşembe günleri saat 19:00 - 21:30 arasında gerçekleşecektir.
» Devamı

Haziran ayı itibariyle taşındığımız yeni adresimizdeki ilk konferansımız Sn. Jale Eğitim Önder'in sunumuyla gerçekleşti. "Hakikat Yolunda Rehberlik" isimli konferansımıza yaklaşık 65 misafirimiz katıldı.
» Devamı

Açık Adres Bilgilerine Buradan Ulaşabilirsiniz
» Devamı